“Туристичний проект дружини”. Аваков розповів про віллу в Італії

28 Лютого 2018, 13:09

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що віллу в Італії, якою володіє його компанія, використовує під туристичний проект його дружина Інна. Про це "Українській правді" розповів директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко, який отримав коментар від міністра.

 

"Це один із туристичних бізнес-проектів, яким займається дружина в Італії, в рамках роботи в італійській компанії. Ідеться про приміщення під міні-готель, придбане за кредитні кошти і за участю коштів капіталу компанії "Авіталія", — розповів Аваков.

 

За його словами, цим проектом його дружина займається понад 1,5 року, а реалізація проекту відбудеться у 2019 році.

 

"Це один із декількох туристичних бізнесів, яким займається дружина. Легально, офіційно, транспарентно – і в цьому немає жодної сенсації", – запевнив міністр.

 

Додамо, що журналісти видання "Наші гроші" знайшли на узбережжі Середземного моря в Італії віллу, якою Аваков володіє через фірму "Ferdico S.R.L", яку поглинула його фірма "Avitalia S.R.L".

Згідно з декларацією Авакова за 2017 рік, поданою міністром 26 лютого 2018 року, міністр є одноосібним власником італійської фірми "Avitalia S.R.L" (100%).

 

 

Нагадаємо, що раніше у розслідуванні програми «Схеми» повідомлялось про те, що президент України Петро Порошенко має віллу на півдні Іспанії, яку глава держави ніколи не вносив до своєї декларації, бо вілла оформлена на його іспанську фірму.