Російський військовий, зафіксований на Донбасі, “видав” у соцмережі розвіддані — Informnapalm

31 Січня 2018, 17:34

Кадровий військовий 34-ї гірської бригади ЗС РФ Арман Габасов, якого волонтери InformNapalm зафіксували в участі збройної агресії на Донбасі, несвідомо розкрив у соцмережі нове місце служби та свою геолокацію в Ростовській області. Про це повідомляє InformNapalm.

 

"Він спочатку видалив свій профіль, потім витримав паузу, перевівся у іншу військову частину і вирішив, що почав життя “з чистого листа”. Створив новий профіль через який несвідомо розкрив нове місце служби та свою геолокацію в Ростовській області (населений пункт Персіановський, місце дислокації новосформованої 150-ї мотострілецької дивізії (МСД) 8-ї армії Південного військового округу РФ). Ця новосформована дивізія також є оперативним резервом 1-го та 2-го армійських корпусів на Донбасі, що входить до першого ешелону російських окупаційних військ", — йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє InformNapalm, Габасова було викрито наприкінці вересня 2017 року. Згодом він "почистив" свою сторінку у соцмережі, а в листопаді 2017 року створив новий профіль, у якому почав оприлюднювати різні фотографії, які пов’язують його з російською армією і розкривають його життя в якості бойовика, що воював на Донбасі.

Нагадаємо, що раніше волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm оприлюднили нові докази участі військовослужбовців 15-ї окремої мотострілкової бригади (омсбр) ЗС РФ у бойових діях проти України.