ДТП за участі працівника МВС у Києві. Суд продовжив запобіжний захід підозрюваному

12 Січня 2018, 11:30

У Києві Шевченківський райсуд продовжив арешт працівнику сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимиру Найді, якого підозрюють у скоєнні ДТП у Києві, унаслідок якої загинула людина. Про це в п'ятницю, 12 січня, повідомила прес-служба столичної прокуратури.

 

Так, суд підтримав клопотання столичної прокуратури та продовжив на два місяці (до 11 березня)  строк тримання під вартою підозрюваного.

 

Нагадаємо, 13 листопада сталася ДТП на вулиці Стеценка у Подільському районі. За даними поліції, водій Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Mitsubishi та Nissan. У результаті аварії пасажир Mitsubishi отримав смертельні травми, а водій – із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню. За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. 

 

Згодом правоохоронці повідомили, що затримали водія Mazda, працівника сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимира Найду. Він також здав аналіз для експертизи на вміст алкоголю.

 

15 листопада Шевченківський районний суд Києва заарештував Найду на 60 діб без можливості застави.