ДТП У Харкові. Невідомі підпалили авто чоловіка судді, яка веде справу – ЗМІ

21 Грудня 2017, 12:34

У Харкові невідомі 20 грудня підпалили машину чоловіка судді Світлани Муратової, яка веде справу справу про смертельну ДТП. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, інцидент стався близько 16:00 неподалік від обласної прокуратури. Двоє невідомих підпалили автомобіль Lexus LX 570 і побігли у бік Московського проспекту. Вогонь поширився на припарковані поруч Mercedes і Skoda.

Також зазначається, що машина оформлена на Станіслава Муратова, який є працівником обласної прокуратури. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці будуть розглядати версії, пов'язані з професійною діяльністю як Муратова, так і його дружини. У прес-службі поліції та обласної прокуратури поки не коментують подію.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у Харкові сталася ДТП у центрі міста, внаслідок якої загинули п’ятеро людей. 20 жовтня Київський райсуд Харкова на два місяці взяв під варту Олену Зайцеву, обвинувачену у скоєнні смертельної ДТП. Водієві Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який також був учасником смертельної ДТП, що сталася в центрі Харкова, оголосили підозру. 6 листопада.

Згодом суд продовжив на два місяці арешт Зайцевій, яка при цьому вона визнала свою провину та заявила, що готова понести будь-яке покарання. Також суд продовжив запобіжний захід Дронову до 10 лютого.