“Латиноамериканський карнавал”. Порошенко прокоментував конфлікт між правоохоронними органами

1 Грудня 2017, 12:51

Президент Петро Порошенко відреагував на конфлікт між українськими правоохоронними органами та назвав цю ситуацію "латиноамериканським карнавалом". Про це прес-секретар президента Святослав Цеголко написав у Twitter.

"Шуму, галасу й пір'я стільки, що часом дійство нагадує якийсь латиноамериканський карнавал – президент про конфлікт між правоохоронними органами", – йдеться у повідомленні.

Також Порошенко заявив про неприпустимість міжвідомчих конфліктів.

"Здорове суперництво, цивілізовану конкуренцію, чесне змагання вітатимуть і Президент, і суспільство. А от конфлікти, сварки, інтриги та ворожнеча є неприйнятними, бо йдуть на користь лише спільному ворогу – злочинності і корупції", – наголосив президент.

Глава держави також підкреслив, що жоден правоохоронний орган не можна залучати до політичної діяльності.

Нагадаємо, 29 листопада СБУ затримала агента Національного антикорупційного бюро при спробі передачі хабара першій заступниці голови державної Міграційної служби Діні Пімаховій.

У Національному антикорупційному бюро України звинуватили Генпрокуратуру та Службу безпеки в незаконному втручанні в спецоперацію, яка була спрямована на виявлення учасників організованого злочинного угруповання в Державній міграційній службі.

Своєю чергою генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав провокацією дії агента Національного антикорупційного бюро України, якого затримали при спробі передачі хабара.

Згодом Національне антикорупційне бюро заявило про "сплановану диверсію" з боку Служби безпеки України та Генеральної прокуратури  під час спецоперації у Державній міграційній службі.