У Львові 30 листопада розпочнеться безпековий форум

28 Листопада 2017, 14:08

У Львові у Центрі ім. Андрея Шептицького Українського католицького університету з 30 листопада по 1 грудня пройде безпековий форум. Про це повідомляється на сайті заходу.

Спікерами Форуму стануть фахівці та експерти з США, Канади, Європи та України, які обговорять, зокрема, механізми деокупації, демілітаризації та реінтеграції.

При цьому відбудуться дискусії щодо того, хто має брати участь в переговорах із врегулювання конфлікту, чи торгівля з країною-агресором легітимізує її дії та чи санкції є достатнім по собі інструментом стримування військової агресії.

Також будуть презентовані результати дослідження “Це – війна. Суспільна думка щодо так званого конфлікту на Сході України”.

“Питання часу – що прийде на заміну нинішній моделі міжнародної безпеки, наскільки в неї повірять люди, які зараз є в стані невизначеності та страху? Адже неспроможність міжнародних безпекових інституцій визнати реальність, назвати війни – війнам, а агресорів – агресорами, зухвалість та безкарність порушників безпекових договорів – нищать довіру людей”, – наголошують організатори Форуму.