САП отримало матеріали щодо можливої корупції в НАЗК – ЗМІ

17 Листопада 2017, 07:43

Спеціалізована антикорупційна прокуратура отримала від Національного антикорупційного бюро матеріали щодо можливої корупції в Національному антикорупційному агентстві. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела.

"Матеріали привезли о 16.30. У них скріни переписок з мобільного телефону", – йдеться в повідомленні.

За інформацією, мова йде про матеріали кримінального провадження, які базуються на скрінах переписки екс-очільниці Департаменту фінансового контролю НАЗК Ганни Саломатіної та працівника Адміністрації президента Олексія Геращенкова в WhatsApp.

Напередодні в ході засідання комітету Ради з питань запобігання корупції Саломатіна заявила, що переписка долучена до матеріалів слідства. 

Як повідомлялося, екс-очільниця Департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна повідомила, що роботу антикорупційного відомства курує представник Адміністрації президента Олексій Горащенков. 

Нагадаємо, керівниця Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Ганна Соломатіна звинуватила керівництво Агентства в фальсифікації результатів спеціальних і повних перевірок.

Згодом,НАЗК подало позов до Шевченківського райсуду Києва на Соломатіну.