ДТП у Києві. Суд обрав запобіжний захід працівнику МВС

15 Листопада 2017, 14:59

Шевченківський районний суд Києва в середу, 15 листопада, обрав запобіжний захід у вигляді арешту працівнику сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимиру Найді, якого підозрюють у скоєнні ДТП у Києві, унаслідок якої загинула людина.

Так, Найду візьмуть під варту строком на 60 діб без можливості застави. Наголошується, що саме такого покарання вимагала прокуратура.

За інформацією, підозрюваний та його батько відмовилися коментувати відповідне рішення суду. Натомість, адвокати зазначили, що оскаржать запобіжний захід. 

Напередодні прокуратура Києва оголосила про підозру працівнику сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимиру Найді,

Нагадаємо, 13 листопада сталася ДТП на вулиці Стеценка у Подільському районі. За даними поліції, водій Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Mitsubishi та Nissan. У результаті аварії пасажир Mitsubishi отримав смертельні травми, а водій – із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню. За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. 

Згодом правоохоронці повідомили, що затримали водія Mazda, працівника сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимира Найду. Він також здав аналіз для експертизи на вміст алкоголю.