У РФ поширили фейк про ускладнення роботи ДФС через “обстріли” ЗСУ

14 Листопада 2017, 12:15

Російська сторона СЦКК поширила фейкову інформацію про те, що підрозділи ЗСУ нібито обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, і вона через це не може працювати. Про це повідомила українська сторона Спільного центру з координації та контролю на сторінці Facebook штабу АТО.

"Сьогодні (14 листопада – ред.) з ранку російська сторона СЦКК створила "фейкові обстріли" Донецької фільтрувальної станції з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат під час обстрілів позицій НЗФ ОРДО за напрямком Авдіївка-Ясинувата. Нібито внаслідок цих "обстрілів" персонал Донецької фільтрувальної станції, яка розташована поруч, не може своєчасно зайняти свої робочі місця", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що насправді жодних обстрілів з боку підрозділів ЗСУ не було, а персонал ДФС своєчасно і без перешкод зайняв свої робочі місця.

"ДФС працює в штатному режимі. Такі заяви російської сторони СЦКК ніщо інше, як чергова фальсифікація з боку НЗФ ОРДО та здійснюються з метою скомпрометувати Збройні сили України", – наголошують в СЦКК.

Як повідомлялося, на початку листопада Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню на Донбасі опублікувала фото наслідків обстрілу Донецької фільтрувальної станції.