В Авакова підтвердили, що працівник сервісного центру МВС спричинив смертельну ДТП у Києві

13 Листопада 2017, 23:32

Учасником аварії на вулиці Стеценка в Києві, що сталася ввечері в понеділок, 13 листопада, був працівник сервісного центру МВС 8043 Володимир Найда. Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

«Сталося жахливе ДТП на перетині вулиць Стенка та Туполева за участі працівника сервісного центру 8043 в місті Києві – Володимира Найди, який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу. В результаті загинув пасажир Mitsubishi Spacestar. Зараз проводять медосвідчення Найди», – йдеться у повідомленні.

Криклій також додав, що проводиться медосвідчення Найди.

«Гарантую, що він понесе повну відповідальність за скоєний злочин», — написав він.

Читайте також: Уряд затвердив посилення відповідальності для порушників правил дорожнього руху – інфографіка

Раніше поліція Києва в Facebook повідомила, що ввечері 13 листопада внаслідок зіткнення трьох автомобілів пасажир «Mitsubishi Spacestar» загинув на місці, а його водій із тілесними ушкодженнями доставлений у лікарню.

«ДТП трапилася на вулиці Стеценка у Подільському районі. Попередньо встановлено, що водій «Мазди» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями «Мітсубіші» та «Нісан». У результаті аварії пасажир «Мітсубіші» отримав смертельні травми, а водій – із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню. На місце ДТП прибули адвокати водія «Мазди», тож чоловіка доставили до нарколога для встановлення стану сп‘яніння. Вирішується питання про затримання водія у порядку статті 208 КПК України», – розповіли в поліції.

За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до восьми років ув‘язнення.

Нагадаємо, раніше міністр МВС Арсен Аваков заявив, що Кабмін розгляне зміни до законодавства через збільшення кількості аварій на дорогах.