САП вручила Насірову обвинувальний акт

10 Листопада 2017, 15:23

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила обвинувальний акт колишньому керівнику Державної фіскальної служби України Роману Насірову та керівнику одного з департаментів відомства. Про це в п’ятницю, 10 листопада, повідомляє прес-служба САП.

Згідно з повідомленням, САП 10 листопада скерує ці обвинувачення до суду.

Зазначається, що захист не надав доказів, які б могли свідчити про необхідність змінити правову кваліфікацію кримінального провадження.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура, процесуальні керівники впевнені у наявності беззаперечних доказів вчинення підозрюваними інкримінованих їм злочинів, та сподіваються на дотримання розумних строків судового розгляду, де ці докази будуть належним чином представлені суду", – йдеться в повідомленні.

Крім того, прокуратура клопоче про призначення підготовчого судового засідання та запасного судді в п’ятиденний строк.

Нагадаємо, 30 жовтня Національне антикорупційне бюро України попросило Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру повторно звернутися до суду з клопотанням про стягнення до державного бюджету 100 мільйонів гривень застави, яку внесли за відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Як повідомлялося, 19 жовтня суд продовжив міру запобіжного заходу екс-главі Державної Фіскальної Служби України Роману Насірову до 14 грудня і дозволив виїжджати у Київську область.