У мережі оприлюднили відео нічного нападу на журналістів “Радіо Свобода”

8 Листопада 2017, 15:09

Програма "Схеми" оприлюднила відеозапис нападу охоронців Віктора Медведчука на журналістів знімальної групи "Радіо Свобода" біля аеропорту "Київ". Відповідне відео з'явилося в середу, 8 листопада, на сторінці програми в Facebook.

"Публікуємо відео поки без коментарів. Ось що сталося вчора біля VIP-терміналу аеропорту "Київ", де на нашу знімальну групу Михайла Ткача, Ярослава Бондаренка та Бена Цион Лазаревича напали охоронці Віктора Медведчука", – йдеться в повідомленні.

Крім того, у повідомленні наголошується, що протягом останніх тижнів охоронці Медведчука регулярно винаходили методи для перешкоджання роботі журналістів. 

Нагдаємо, 7 листопада невідомі вчинили напад на знімальну групу "Радіо Свобода" біля аеропорту "Київ". Журналісти планували зняти приліт Віктора Медведчука.

Як повідомлялося, завдяки розслідуванню програми "Схеми" стало відомо, що попри заборону Державіаслужби представник України в гуманітарній підгрупі на переговорах у Мінську Віктор Медведчук здійснює прямі авіаперельоти на приватному літаку між Україною і Росією. Після цього у вересні СБУ викликала Медведчука на допит.