У Канаді Гройсман провів переговори з Трюдо

1 Листопада 2017, 08:07

У Канаді між прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та його канадським колегою Джастіном Трюдо відбулася зустріч, у ході якої політики зосередилися на економічних аспектах двосторонньої співпраці. Про це повідомив радник глави уряду України Сергій Попик.

"Це була дуже інтенсивна, насичена бесіда, в ході якої прем'єр-міністри обговорили порядок денний двосторонніх відносин, зокрема заходи стосовно Угоди про вільну торгівлю та взаємодію у сфері авіації і космосу. Окрема увага була приділена першочерговим питанням двох країн у майбутньому головуванні Канади у Великій сімці, яке починається 1 січня", – сказав він.

Попик також наголосив, що ці теми порушувалися й під час інших зустрічей прем'єра в Оттаві.

"У ході перемовин і зустрічей у парламенті йшлося про реформи в Україні, двосторонню взаємодію, а також питання, пов’язані із допомогою, яку ми вже отримуємо від Канади і надалі будемо отримувати в питанні боротьби із російською агресією на Донбасі", – наголосив радник.

Як повідомлялося, у Канаді заявили, що  31 жовтня відбутеся  зустріч прем’єр-міністра України Володимир Гройсмана з канадським колегою Джастіном Трюдо.