У Дніпропетровській області стався напад на виборчу дільницю, є потерпілі правоохоронці

29 Жовтня 2017, 21:41

У Дніпропетровській області близько 15-20 невідомих осіб влаштували погром на одній із виборчих дільниць під час проведення місцевих виборів до об'єднаних територіальних громад, двоє працівників поліції отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, в неділю, 29 жовтня, близько 18:30 на виборчу дільницю в с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшли 15-20 невідомих осіб, які побили в приміщенні вікна та пошкодили майно.

"Після цього зловмисники кинули димові шашки та зникли на автомобілях. Під час нападу тілесні ушкодження отримали двоє працівників поліції. Наразі по області оголошено план "Перехоплення". Поліція вживає всі необхідні заходи для затримання підозрюваних", – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, нині на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, в Україні у неділю, 29 жовтня, о відбулися перші місцеві вибори у 201 об'єднаній територіальній громаді. Правоохоронці вже відкрили шість кримінальних проваджень за результатами перевірки повідомлень щодо порушень на місцевих виборах.