Бачив спалах, бачив все. Мосійчук розповів про момент вибуху

27 Жовтня 2017, 15:11

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук каже, що пам'ятає момент вибуху 25 жовтня і все, що сталося після нього. Про це він заявив журналістам у Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.Шалімова у п'ятницю, 27 жовтня. .

"Я пам'ятаю, я не непритомнів. Я пам'ятаю, як Руслан (охоронець нардепа – ред.), царство йому небесне, його зараз ховають, штовхнув мене в спину і крикнув "Володимировичу, земля!". Бачив спалах, бачив все. Тоді вискочив мій товариш і водій за сумісництвом, я його покликав, він відтягнув мене в машину, побіг до Руслана, там вже люди підбігли, працівники каналу кажуть "Вези його", і він повіз мене на моїй машині, ми не чекали швидку "Борис", може, це врятувало мені життя", – розповів він.

Мосійчук зазначає, що має великі проблеми з правою ногою.

"Уся права сторона вражена і я не можу стати на ногу", – каже він і припускає, що буде ще не одна операція.

Він зауважує, що має сильніші болі, ніж учора. Біля нього перебувають дружина з сином.

Нагадаємо, 25 жовтня, у Києві на вулиці Адама Міцкевича стався вибух біля будівлі телеканалу «Еспресо», внаслідок якого отримав поранення народний депутат Ігор Мосійчук. Пізніше, стало відомо, що внаслідок вибуху загинули двоє – охоронець нардепа та випадковий перехожий. Правоохоронці порушили провадження за статтею "теракт".