У Києві відбудеться Восьмий Український Інвестиційний Форум

27 Жовтня 2017, 14:06

У п’ятницю, 3 листопада, у Києві відбудеться Восьмий Український Інвестиційний Форум, який проводить неприбуткова Асоціація інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine за підтримки глобального CFA Institute. 

У заході візьмуть участь сотні впливових українських інвесторів та авторитетних економістів. На порядку денному Форуму стоятиму як питання залучення інвестицій в Україну, так і питання інвестування у іноземні активи та в інноваційні фінансові технології.

Представники CFA Institite представлять результати всесвітнього опитування інвесторів, яке дозволить учасникам Форуму дізнатися які настрої панують на міжнародному ринку капіталу і яке місце може зайняти в ньому Україна. Представники Dragon Capital та Deloitte Ukraine поділяться своїм досвідом спілкування із закордонними інвесторами, які почали повертатись в Україну цього року і розкажуть як це можна було б перетворити на тренд.

Серед спікерів події представники Міжнародного Валютного Фонду, Світового банку, Національного Банку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, провідні інвесткомпанії України.

Цього року на Форумі чекають на активну участь представників реального сектору економіки. Для керівників таких компаній а також інвестиційних фондів під управлінням яких є понад 100 млн дол, участь у події безкоштовна.

Більше про Восьмий Український Інвестиційний Форум на www.uif.org.ua.