У Києві сталася пожежа у житловому будинку

26 Жовтня 2017, 10:47

У Києві вночі 26 жовтня сталася пожежа в одному із житлових будинків у Святошинському районі. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"26 жовтня о 03:39 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 3-поверховому житловому будинку по вул. Обухівській, 60, що у Святошинському районі столиці. На місце події негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що горить покрівля на площі 300 кв. м.", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час пожежі ніхто не постраждав, о 05:58 пожежу було локалізовано, а о 06:38 – ліквідовано. До гасіння пожежі було залучено 18 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 67 чоловік особового складу.

Також у прес-службі додали, що ліквідація пожежі ускладнювалось відсутністю справних пожежних гідрантів біля житлового будинку, а у найближчих пожежних гідрантах, які знаходилися за 600 метрів був відсутній достатній тиск води, тому рятувальникам, аби загасити вогонь, доводилося здійснювати постійний підвіз води. Під час гасіння пожежі із будинку вогнеборці також винесли два газових балони, аби запобігти можливому вибуху.

За попередньою інформацію, на 1-му поверсі житлового будинку проживало 35 чоловік, відселених із території проведення антитерористичної операції.

Слід додати, що даними "112 Україна", пожежа сталась на вулиці Обухівська в чотириповерховому гуртожитку, де живуть переселенці з Донбасу та ветерани АТО. 

Позначки: