Зловживання при будівництві опорних пунктів на Донбасі. Екс-заступнику голови Запорізької ОДА вручили підозру

21 Жовтня 2017, 14:31

Військова прокуратура сил АТО вручила підозру у зловживаннях при будівництві другої лінії оборони на Донбасі колишньому стажеру-заступнику голови Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Олексію Литвину. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у Facebook.

"У вересні я був вражений побаченим і поставив задачу дати оцінку зловживанням при будівництві другої лінії оборони на Донбасі. Вже є перший результат. Військова прокуратура сил АТО вручила підозру О. Литвину, який в червні 2015 року, який, стажуючись на посаді заступника Запорізької ОДА, організував зловживання цивільними і військовими посадовцями, що будували та приймали взводні опорні пункти", – написав Луценко.

Він зазначив, що наразі триває перевірка.

Нагадаємо, у березні 2015 року тодішній голова Запорізької облдержадміністрації Валентин Резніченко представив Литвина як стажера на посаду свого заступника. Литвин з грудня 2010 року по листопад 2011 року працював першим заступником екс-голови Запорізької ОДА Бориса Петрова. Пізніше він очолював Запорізький інструментальний завод.