Луценко призначив нового військового прокурора сил АТО

21 Вересня 2017, 16:16

У четвер, 21 вересня, у Краматорську генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Військової прокуратури сил АТО підполковника юстиції Олега Ціцака. Про це повідомляє прес-служба ГПУ. 

Так, Луценко охарактеризував новопризначеного прокурора як дієвого та активного керівника та висловив впевненість у його здатності правильно організувати роботу.

Також генпрокурор зазначив звернути увагу на прискорення реалізації Закону України "Про амністію у 2016 році" та завершити його виконання до кінця жовтня, а також доручив проконтролювати соціальні виплати військовослужбовцям, перевірити дотримання соціальних стандартів, гарантованих законом, для ветеранів, учасників бойових дій. 

Олег Цицак з 1995 року працював у Державній податковій інспекції; в органах судової влади: помічником голови обласного суду Закарпатського обласного суду, суддею Мукачівського міського суду, суддею Ужгородського міського суду; в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 

З червня 2015 він обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов'язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

Нагадаємо, що раніше цю посаду був призначений полковник юстиції Олег Сенюк.