Внаслідок вибухів у Луганську одна людина загинула, шестеро поранені – СЦКК

7 Липня 2017, 23:03

У результаті терактів в окупованому Луганську, які сталися у п'ятницю, 7 липня, одна людина загинула, ще шестеро отримали поранення. Про це заявила українська сторона у Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК).

"7-го червня, близько 16 та 17 години, в центрі Луганська пролунали два вибухи. В першому випадку, вибуховий пристрій було закладено в урну для сміття, в іншому вибухівка спрацювала в автомобілі. За попередніми даними, внаслідок цих терактів одна людина загинула, шістьох поранено", – йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК ще 25-го червня у своєму повідомлені попереджала, що НЗФ ОРЛО можуть вдатися до серйозних провокацій і навіть терористичних актів в населених пунктах на Луганському напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення з метою компрометації та звинувачення в цьому Збройних Сил України, з тим щоб зірвати перемир’я, оголошене на період збору врожаю та привернути увагу до цього під час проведення політичних зустрічей на вищому міжнародному рівні.

Нагадаємо, у Луганській області близько 40 тисяч мешканців залишились без електропостачання через пошкодження електролінії.