Росія зобов’язала іноземців реєструватися під час ЧС-2018

20 Червня 2017, 12:56

Російська Федерація запровадила обов’язкову норму щодо постановки на облік іноземців протягом однієї доби з моменту їх прибуття. Про це попереджає департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України у Facebook.

Зазначається, що під це стосується осіб, які прибувають на територію міст Казань, Москва, Санкт-Петербург, Сочі в період з 1 червня по 12 липня 2017 року під час проведення Кубка конфедерацій-2017. Крім того, ця норма буде діяти і під час проведення в РФ чемпіонату світу з футболу в 2018 році.

Таким чином, громадяни України, які планують поїздки до Росії у період з 25 травня по 25 липня 2018 року – в міста Волгоград, Єкатеринбург, Казань, Калінінград, Москва, Нижній Новгород, Ростов-на-Дону, Самара, Санкт-Петербург, Саранськ, Сочі, повинні зареєструватися протягом однієї доби за місцем прибуття у відповідних територіальних органах Міністерства внутрішніх справ РФ.

 

Нагадаємо, президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Джанні Інфантіно визнав, що під час будівництва стадіону "Зеніт-Арена" в Санкт-Петербурзі було порушення прав людини.