Князєв розповів про перебіг розслідування замаху на Осмаєва й Окуєву

15 Червня 2017, 14:30

15 червня голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив про прогрес у розслідуванні справи про замах на життя Адама Осмаєва й Аміну Окуєву. Про це він повідомив під час прес-конференції.

Князєв також зауважив, що відомості щодо можливого зв'язку між замахом на Осмаєва й Окуєву та вбивством екс-депутата Державної думи Дениса Вороненкова поки що уточнюються.

«Ми розслідуємо це правопорушення. Розслідується спільною слідчо-оперативною групою, прокуратурою, Національною поліцією. У нас є прогрес у розслідуванні цього правопорушення. Але довести я не можу, що нам відомо стало про участь особи, яку ми підозрюємо у скоєні цього правопорушення, стосовно інших правопорушення як на території держави, так і на території інших суміжних з нами держав», –  повідомив очільник Нацполіції.

За словами Князєва, вся оперативна інформація перевіряється.

Нагадаємо, що  1 червня в Києві на Подолі стався замах на бійців АТО – подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву.

У поліції заявили, що розглядають як основну версію злочину патріотичну позицію подружжя. У СБУ заявили, що поки немає доказів причетності спецслужб РФ до замаху на вбивство бійців АТО.

Антон Геращенко повідомляв, що один з політиків впізнав чоловіка, який намагався вбити чеченського добровольця, зловмисник періодично представлявся українським політикам то французьким, то німецьким журналістом.