Поліція відкрила провадження за фактом ДТП з нардепом Барною

15 Червня 2017, 12:19

У четвер, 15 червня, поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП за участю народного депутата Олега Барни. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Києві.

«Слідчим управлінням ГУ Національної поліції у м. Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Наразі народний обранець перебуває в лікарні, його стан оцінили як стабільний. Інших постраждалих немає. Зазначається, що в результаті ДТП пошкоджено обидва транспортні засоби.

Водночас Барна визнає свою провину. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна". За його словами, він не побачив трамвая за автівкою, яку обганяв.

У поясненні правоохоронцям нардеп зауважив, що на час аварії перебував у тверезому стані. "До мене підійшли (правоохоронці, – ред.), я розписався, що даю погодження на все. Брали кров. Усе нормально. Закон має бути для всіх, всі мають бути рівні перед законом", – сказав він.

Як повідомлялося, 14 червня у Києві в ДТП постраждав народний депутат Олег Барна,  авто якого врізалося в трамвай на Площі Перемоги.