У Німеччині через загрозу теракту призупинили найбільший рок-фестиваль

2 Червня 2017, 23:42

У Німеччині через загрозу теракту призупинили проведення найбільшого в країні музичного фестивалю «Rock am Ring». По це повідомляє Німецька хвиля.

Читайте також: У США попередили про загрозу терактів в Європі

Згідно з повідомленням, організатори фестивалю через гучномовці попросили всіх відвідувачів покинути територію, де обладнаний концертний майданчик.

"Ми сподіваємося, що фестиваль продовжитися завтра. Будь ласка, пройдіть до виходів", – заявили вони.

За попередніми даними, на фестиваль під відкритим небом з'їхалися близько 90 000 любителів рок-музики. Хедлайнером вечора мав бути культовий гурт "Rammstein". 

У поліції повідомили, що на даний момент проводиться розслідування. Ніяких деталей про загрозу вони не надали. Один із організаторів додав, що поліція оточила сусідні вулиці. 

Нагадаємо, увечері 22 травня в британському Манчестері після концерту стався вибух. Поліція встановила, що біля стадіону підірвався смертник і розглядає подію як терористичний акт. Згідно з останніми даними, в результаті вибуху загинули щонайменше 22 осіб і понад 50 постраждали. ІДІЛ взяла на себе відповідальність за напад. За підозрою в причетності до вибуху затримали 23-річний чоловіка.