У прифронтовому Краматорську двоє невідомих напали на офіс обласного телеканалу

27 Травня 2017, 20:50

У місті Краматорську Донецької області невідомі розгромили вхід в офіс телеканалу "До ТБ", що входить в структуру Національної громадської телерадіокомпанії України. Про це повідомила прес-служба регіонального громадського мовника.

"Як видно з камер відеоспостереження, до офісу філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Донецька регіональна дирекція» у Краматорську підійшли двоє молодиків, один з яких розбив напівскляний блок вхідних дверей. Одразу спрацювала сигналізація, і невідомі втекли", – йдеться у повідомленні.

На місце оперативно прибула група охоронного підрозділу, що обслуговує філію, та поліція. Наразі працює слідчо-оперативна група.

Офіс філії ПАТ «НСТУ» «Донецька регіональна дирекція» (телеканал «До ТеБе», радіо «Голос Донбасу») знаходиться в самому центрі Краматорська, за півсотні метрів від будівлі міської ради та Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"З огляду на те, що ми працюємо у фронтовому регіоні, навіть, на перший погляд, хуліганський вчинок має бути ретельно розслідуваний, а винні – притягнуті до відповідальності. Особливо, коли мова йде, по суті, про напад на суспільного мовника, який тільки-но створюється в Україні", – наголосив заступник директора філії ПАТ «НСТУ» «Донецька регіональна дирекція», секретар Донецької обласної спілки журналістів НСЖУ Ілля Суздалєв.

Раніше під Києвом обстріляли знімальну групу журналістів.