Укрпошта запустила послугу бюджетної доставки

10 Травня 2017, 16:26

ПАТ "Укрпошта" з початку травня запустило нову послугу бюджетної доставки "Укрпошта Стандарт", за умовами якої клієнти зможуть отримати свої відправлення в межах 3-6 днів.Про це повідомила прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, мета такої послуги – надати клієнту можливість вибору між прийнятним терміном доставки та відповідним тарифом.

Як зазначається, на відміну від Укрпошти Експрес, тариф Укрпошти Стандарт на 20% дешевший, доплата за доставку в село – нижча, строки доставки складають від 3 до 6 днів (в залежності від тарифної зони: у межах обласного центру, у межах області та між обласними центрами; у межах України).

"Таким чином, Укрпошта пропонуватиме клієнтам як послугу експрес-доставки протягом 24 чи 48 годин, що продовжує залишатись на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів, так і послугу стандартної доставки, коли клієнти зможуть отримати свої відправлення у межах 3-6 днів за найбільш привабливим економічним тарифом",  -ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, ПАТ "Укрпошта" з 1 квітня ввело послугу експрес-доставки "Прискорена пошта", згідно з якою доставка в більшість міст і населених пунктів України буде здійснюватися за один день.