У Києві в поминальні дні запустять додатковий транспорт

19 Квітня 2017, 11:49

В Києві, у зв'язку з проведенням поминальних днів, буде змінена робота громадського транспорту. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко зазначив, що з 23 до 26 квітня, додатково на маршрути вийдуть понад 450 одиниць пасажирського транспорту для забезпечення комфортного пересування столичних жителів.

Зокрема, 128 одиниць автобусів додатково запустять 23 квітня на маршруті № 258 (Південне кладовище) і 25 – на маршруті №740 (Північне кладовище), 55 додаткових одиниць автобусів місто запустить той же день до Лісового кладовища. Всього на маршрутах в ці дні буде задіяно 2863 одиниці рухомого складу пасажирського транспорту на 262 маршрутах. 

Керівник апарату КМДА також повідомив, що 23 квітня буде заборонено паркування автотранспорту на вул. Електриків, заїзд транспортних засобів на вул. Крайню і проїзд транспортних засобів на вул.Маршала Жукова (на ділянці від вул.Кіото до вул Миколи Матеюка).

Крім цього, щоб уникнути аварійних ситуацій і забезпечення безперебійного руху наземного пасажирського транспорту, адміністраціям ринків рекомендовано зупинити на 23 квітня роботу ринків "Троєщина", "Фермер", ринків біля станції метрополітену «Петрівка», а 25 квітня – роботу ринків "Деміївський" та "Ізюмський".

Нагадаємо, у Києві з 18 по 25 квітня не будуть ходити нічні тролейбусні маршрути під номерами 92Н, 93Н.