МВС запустило новий онлайн-сервіс для перевірки викрадених або втрачених документів

6 Квітня 2017, 14:39

Державна міграційна служба із четверга, 6 квітня, запустила новий онлайн-сервіс: базу даних недійсних, викрадених або втрачених документів, що посвідчують особу, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

Скористатися сервісом можна за посиланням. 

Зазначається, що новий сервіс дає можливість перевірити наявність паспорта громадянина України в базі даних МВС, а також у базі даних Державної міграційної служби, яка здійснює облік документів.

Крім того, новий онлайн-сервіс дає можливість перевірити не тільки паспорти, але й інші види документів, що засвідчують особу: паспорт громадянина України; паспорт громадянина України у формі картки; паспорт громадянина України для виїзду за кордон; тимчасове посвідчення громадянина України; посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон; дозвіл на постійне проживання; дозвіл на довгострокове перебування; посвідчення біженця; посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту; проїзний документ особи, якій надано додатковий захист; проїзний документ дитини.

Нагадаємо, із 17 березня в Україні почали працювати мобільні пересувні сервісні центри МВС. Перші 20 мобільних сервісних центрів надаватимуть послуги у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів.