З’явилися фото ліквідації наслідків пожежі в Балаклії

24 Березня 2017, 15:22

На місце вибухів на артилерійських складах Міністерства оборони України біля Балаклії на Харківщині прибули інженерно-саперні підрозділи Збройних Сил України, які розпочали розмінування території, прилеглої до майданчиків з озброєнням, повідомили у прес-службі відомства у п'ятницю, 24 березня.

Як повідомили у міноборони, фіксуються поодинокі детонування з періодичністю один вибух на 15-20 хвилин.

Як відомо, на технічній території працює спецтехніка, зокрема 6 пожежних танків та дві інженерні машини розгородження. На прилеглій до військової частини території завдання виконують 6 груп розмінування, а у місті від учора чергують мобільні бригади військових медиків.

Окрім того, районний центр розподілено на сектори для перевірки території на наявність вибухонебезпечних предметів.

Як зазначили у міноборони, у районному центрі та прилеглих селищах здійснюється патрулювання силами понад 100 військовослужбовців Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Як повідомлялося, до локалізації ситуації задіяно близько 1000 військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують завдання в тісний координації з фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуації та співробітниками правоохоронних органів.

Відомо, що під завалами будинку в Балаклії знайшли тіло загиблої жінки. Ще двоє місцевих мешканок постраждали

Нагадаємо, вночі 23 березня на складах зі зброєю у Харківщині, розпочалася пожежа, що спричинила детонацію боєприпасів. Військова прокуратура встановила, що могла статися диверсія. Місцевим жителям вдалося зафіксувати моменти вибухів. Державна прикордонна служба України посилила охорону східної ділянки кордону.