Прикордонники не пустили в Україну “верховного отамана козаків Казахстану”

22 Березня 2017, 16:52

Прикордонники виявили в міжнародному аеропорту «Бориспіль» «верховного отамана козаків Казахстану», який прямував із Франції. Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

«Під час заходів прикордонного контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили «верховного отамана козаків Казахстану», який прямував із Франції. В ході перевірки документів у пункті пропуску «Бориспіль» стосовно 66-річного іноземця, громадянина Казахстану, який прилетів рейсом із Парижу, відбулося спрацювання бази даних», – йдеться у повідомленні.  

Читайте також: РФ агітує росіян у Казахстані переселятися у Крим – джерело

Як повідомляється, прикордонники з`ясували, що чоловікові заборонено в`їзд в Україну. Попередньо встановлено, що він є «верховним отаманом козаків Казахстану».  

«Громадянина відмовлену в пропуску через державний кордон та повернуто до Франції зворотним рейсом», – наголосили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, який розшукувався правоохоронцями за злочини проти активістів Революції гідності.