Кабмін розгляне продовження надзвичайних заходів в енергетиці

16 Березня 2017, 09:56

Кабінет міністрів України в четвер, 16 березня, розгляне проект розпорядження про продовження терміну дії тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті уряду.

Крім того, уряд розгляне проекти розпоряджень про схвалення Стратегії розвитку туризму і курортів на період до 2026 року та про затвердження будівництва другої черги Дністровської ГАЕС.

На засіданні Кабміну також розглянуть зміни до правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та проект постанови про забезпечення доступності лікарських засобів.

Також планується розгляд указу президента Петра Порошенка про внесення змін до Положення про проходження військової служби в Державній прикордонній службі України.

Нагадаємо, 15 лютого Кабінет міністрів України ввів надзвичайний стан в сфері енергетики, який триватиме до 17 березня. Причиною стало блокування активістами поставок вугілля з непідконтрольних територій Донбасу. Через місяць, 15 березня, Рада національної безпеки і оборони України за екстреному засіданні після виступу президента Петра Порошенка підтримала тимчасове повне припинення транспортного сполучення з окупованими територіями Донбасу.