У Києві розгорівся скандал між патрульними і суддею, яка перекрила вулицю автомобілем

24 Лютого 2017, 11:44

Між суддею Солом'янського суду Києва Вікторією Кицюк, яка заблокувала своїм автомобілем вулицю, і працівниками патрульної поліції розгорівся скандал. Про це повідомив у в Facebook начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков.

За його словами, суддя зупинилася посеред дороги та перекрила рух в обидві сторони. Поліцейські попросили жінку перепаркувати авто, але вона заявила, що не є водієм автомобіля, почала дзвонити чоловікові та в Генеральну прокуратуру. Зазначається, що Кицюк проігнорувала прохання патрульних показати документи, після чого її затримали.

Сама Вікторія Кицюк наполягає, що її затримали незаконно.

Нагадаємо, раніше "Українська правда" повідомила, що 11 лютого в Одесі поліція зупинила голову Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, на нього склали протокол. Також повідомлялося, що автомобіль, яким керував голова Одеського окружного адмінсуду, належить члену виконкому Одеської міськради нинішнього скликання, комерційному директору ТОВ "ПОРТІНВЕСТ Лоджистік" Миколі Шурді, який сидів на пасажирському сидінні, в нього також були помічені ознаки алкогольного сп'яніння. Також сайт опублікував відеозапис спілкування Шурди і Глуханчука із поліцейськими та медичними співробітниками. Проте в Одеському суді заперечують, що Глуханчука впіймали п'яним за кермом, і стверджують, що він перебував на пасажирському сидінні.