ГПУ повідомила про підозру у вчиненні низки злочинів посадовцеві прокуратури Київської області

22 Лютого 2017, 20:27

Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України спільно з Управлінням СБУ в Рівненській області та ГУ по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю СБУ викрили працівника прокуратури Київської області на шахрайстві. Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Посадовця підозрюють у підбурюванні до замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, та у заволодінні чужим майном шляхом обману.

Читайте також: Одразу трьох високопосадовців у правоохоронних органах спіймали на хабарі – ГПУ

«Встановлено, що начальник відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції прокуратури Київської області, шляхом обману, під приводом вирішення питання щодо непритягнення особи до кримінальної відповідальності, заволодів грошовими коштами в сумі 50 тис грн. Крім того, вказана особа своїми діями вчиняла підбурювання до замаху на надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що Генеральною інспекцією проведено обшуки за місцем роботи і проживання підозрюваного.

«Згаданому начальнику відділу повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу», – розповіли в ГПУ.

Читайте також: ГПУ оголосила підозру посадовцеві фіскальної служби за неподання декларації