У штабі АТО назвали ймовірну причину знеструмлення Авдіївки

18 Лютого 2017, 22:22

До знеструмлення Авдіївки призвів черговий артилерійський обстріл з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«Ворог продовжує обстрілювати позиції Збройних Сил України в районі Авдіївки. Сьогодні між дев’ятнадцятою та двадцятою годинами в Авдіївці зникло електропостачання. Як повідомляють офіцери Оперативного прес-центру, поступово знижується температура в системі опалення, мобільний зв’язок працює із перебоями», – йдеться у повідомленні.

«Упродовж дня по позиціям Збройних Сил України в районі Авдіївки противник застосував танки та міномети калібру 120 міліметрів, що ймовірно і стало причиною аварії на лінії електромереж. Підрозділи Збройних Сил України знаходяться на бойових позиціях, в готовності відбити можливі атаки противника», – запевнили в штабі.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що в Авдіївці зникло електропостачання.

Крім того, в штабі АТО інформували, що в районі Авдіївки близько 5 години ранку відбулося бойове зіткнення. Українські військові відбили напад бойовиків.