Бойовики двічі обстріляли прифронтове селище під Маріуполем

4 Лютого 2017, 12:13

Протягом минулої доби, третього лютого, бойовики двічі нанесли артудари по прифронтовому селищу Сартана, як наслідок пошкоджено 30 будівель, з яких 28 – приватні помешкання, повідомили у прес-службі Нацполіції Донецької області.

За інформацією, триває документування наслідків злочину терористів, наряди поліції патрулюють Сартану та наближену до неї Талаківку.

"Сформовано піші та автопатрулі, які дотепер патрулюють вулиці двох селищ, стежать за правопорядком та запобігають фактам мародерства там, де пошкодження значні та є ймовірність потрапляння до приміщень злочинців. Продовжує роботу й 11 слідчо-оперативних груп, які документують наслідки обстрілу", – зазначили у Нацполіції.

За наявними даними, під час бойових дій частину селища було знеструмлено, без світла залишилися і мешканці Талаківки.

"У деяких будинках осколками було перебито газопровід та припинено подачу газу. Комунальні служби, що працювали в умовах цілковитої темряви, за кілька годин відновили електропостачання. Без газу залишається один будинок. Крім осколкових пошкоджень будинків зафіксовано два прямих влучення. У помешканні, що на вулиці Північній, вибуховою хвилею вибито усі вікна", – повідомили у Нацполіції.

Нагадаємо, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що третього лютого бойовики обстріляли з «Градів» селище Сартана, що призвело до знеструмлення кількох вулиць. За його словами, у прифронтовому селищі розірвалося близько 40 снарядів.