Терористи обстріляли шлях, яким велася евакуація з Авдіївки – журналіст

1 Лютого 2017, 23:40

Шлях, по якому велася евакуація з Авдіївки, обстріляли бойовики. Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Борис Іванов.

"Інтенсивність обстрілів зростає. За останню годину були обстріли з "Градів", які були в районі промзони, також були обстріли з артилерії", – сказав Іванов.

За його словами, обстріли були не тільки в районі промислової зони.

"Обстрілювали одну з доріг, яка веде до Авдіївки, можна сказати, що це шлях до евакуації. Це дорога, яка лежить уздовж Авдіївського коксохімічного заводу. Ми виїжджали о 8 вечора по цій дорозі, і в цей час почався обстріл цієї частини дороги, довелося повернутися. По цій дорозі сьогодні проходила евакуація. Вчора цього не було", – додав кореспондент.

Нагадаємо, раніше в Нацполіції повідомили, що ввечері 1 лютого в Авдіївці знову почалися обстріли. З 29 січня по теперішній час до поліції надійшли повідомлення про те, що загинула 1 людина, поранено 8 мирних мешканців, пошкоджено 43 будівлі, з яких 6 квартир та  37 приватних будинків.

Раніше голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що наразі тривають переговори щодо встановлення "режим тиші" в зоні АТО на 2 лютого.