Жебрівський повідомив про переговори щодо “режиму тиші” в зоні АТО 2 лютого

1 Лютого 2017, 22:12

Наразі тривають переговори щодо встановлення "режим тиші" в зоні АТО на 2 лютого. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський.

"Зараз ведуться переговори про режим тиші на завтра. Як це вийде, поки не знаємо. Хоча з тієї сторони на даний момент без води частина Донецька, Макіївка і Ясинувата. Я думаю, якщо хоч трохи росіяни дбають про людей, яким вони нав'язують "русский мир", то завтра дадуть "режим тиші", і Авдіївка буде з теплом", – повідомив Жебрівський.

Читайте також: Тристороння контактна група закликала до повного припинення вогню в Авдіївці

За його словами, температура в приміщеннях Авдіївки становить від 10 до 15 градусів тепла.

"Вода самопливом піднімалася до четвертого поверху, а на вечір самоплив зупинився. Але завтра вранці ми качнемо воду для людей, щоб вони запаслися водою. У нас таких подач може бути три – є резерв. Дуже сподіваємося, що завтра відновимо "режим тиші" і відновимо водопостачання для Авдіївки", – додав Жебрівський.

Нагадаємо, раніше в Нацполіції повідомили, що ввечері 1 лютого в Авдіївці знову почалися обстріли. З 29 січня по теперішній час до поліції надійшли повідомлення про те, що загинула 1 людина, поранено 8 мирних мешканців, пошкоджено 43 будівлі, з яких 6 квартир та  37 приватних будинків.