Жебрівський відзвітував про ситуацію з теплопостачанням у Авдіївці

31 Січня 2017, 00:28

Авдіївський коксохімічний завод  наразі забезпечує циркуляцію теплоносія в тепломережах. Про це повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, доповідаючи про ситуацію з опаленням в Авдіївці.

«Станом на 24:00 температура батарей у помешканнях 35-40 градусів. Температура у квартирах 16-17 градусів тепла. Авдіївський коксохім забезпечує циркуляцію теплоносія в тепломережах. Авдіївська лікарня забезпечена потужними дизельними генераторами і працює в штатному режимі. На автономному опаленні також дві школи та дитячий садочок», – розповів Жебрівський.

За його словами, наразі ДСНС терміново перекидає в Авдіївку додаткові технічні засоби: потужні генератори, теплові гармати, великі намети, буржуйки, кухні, воду, продукти харчування.

«Координаційний центр посилено працює над тим, щоб забезпечити на ранок доставку для мешканців гарячого харчування», – підсумував посадовець.

Читайте також: Гендиректор Авдіївського коксохіму розповів, скільки потрібно газу, щоб місто не замерзло

Нагадаємо, ввечері 30 січня президент Петро Порошенко перервав свій візит до Німеччини через ситуацію в Авдіївці, де бойовики пошкодили останню лінію електропередач, внаслідок чого місто залишилося без води, електрики і теплопостачання. Крім того, з’явилося повідомлення про знеструмлення Авдіївського коксохімічного заводу.