У найближчі дні в Україні очікується мокрий сніг із дощами

14 Січня 2017, 19:59

У найближчу добу погоду більшої частини території України буде визначати тепле і вологе повітря.

На Лівобережжі, вночі і в південних областях очікується мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На решті території без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний, 5-10 м/с (у східних областях південно-східний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, вдень на крайньому півдні 3-6° тепла, в західній частині та Вінницької області 5-10° морозу.

У Києві вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби близько 0°.

У понеділок, 16 січня, у більшості областей України без опадів, лише в Криму та Приазов'ї та у східних областях вдень невеликий, а вночі помірний мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, 4-10 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу, в західних областях 7-12° морозу, вдень 1-7° морозу. На крайньому півдні та у східній частині вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У Києві 16 січня без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 3-5° морозу.

Нагадаємо, раніше у зв’язку зі складними погодними умовами, снігопадами та хуртовинами в Україні у кількох областях обмежували рух транспорту.

Як повідомлялося, у січні і лютому 2017 року очікується підвищення температури повітря порівняно з нормою, однак можлива різка зміна погодних умов з короткочасними і досить сильними похолоданнями.

Позначки: