На Закарпатті зійшла снігова лавина

13 Січня 2017, 21:56

У п'ятницю, 13 січня, близько 8 години вечора на Закарпатті біля села Ділове Рахівського району зійшла снігова лавина. Про це повідомила Держслужба з надзвичпйних ситуацій.

Лавина об’ємом близько 90 м³ зійшла на автошлях державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів. Перекрито одну смугу автодороги, рух здійснювався по іншій смузі в реверсному режимі.

Через сильний снігопад залишається тимчасово обмеженим рух великовагових транспортних засобів на а/д державного значення М-06 Київ – Чоп, км 702+400 – км 745 (від Латірського перевалу до м. Свалява).

Також у Львівській області з 15:45 тимчасово обмежили рух великовагових транспортних засобів на а/д М-06 Київ – Чоп, км 621 – км 702 (від м. Стрий – до межі із Закарпатською областю).

Нагадаємо, на 14 січня синоптики прогнозують в Україні мокрий сніг, місцями з дощем, подекуди ожеледь і налипання мокрого снігу (вночі в Карпатах та на Закарпатті сильні опади), лише в східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та в Криму без опадів.