На Миколаївщині відновили рух автомобілів на дорогах

8 Січня 2017, 13:15

У Миколаївській обл. відкрили дороги для руху всіх видів автотранспорту. Про це повідомляє прес-служба Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

Зокрема, з 12:00 відновлено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування ділянки автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (до Таганрога), від 55 до 550 км (межа Одеської області – від 177 до 531 км (межа Херсонської області).

Через негоду обмежено рух на дорогах в чотирьох областях України: Вінницькій, Кіровоградській, Одеській та Херсонській.

У Вінницькій обл. з 11:00 обмежено рух для вантажного транспорту на автомобільній дорозі М-21 Житомир – Могилів-Подільський від 131 до 230 км (ділянка від Вінниці до міста Могилів-Подільський).

У Кіровоградській області з 9:00 відновлено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування, за винятком:

автодороги М-13 Кіровоград – Платонове, рух всіх типів транспортних засобів заборонено;

автодороги Н-23 Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя, рух відкрито, за винятком вантажних транспортних засобів та автобусів.

В Одеській обл. з 11:00 відновлено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування, за винятком:

автодороги М-27 Одеса – Іллічівськ, від 8 до 550 км – від 22 до 564 км, де рух вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів заборонено;

В Херсонській обл. обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ від 177 до 207 км (від межі з Миколаївською областю до міста Херсон).

Раніше повідомлялось, що Київська обласна адміністрація планує ввести обмеження для проїзду вантажівок дорогами державного значення, якщо не зупинитися снігопад.