У шести областях України обмежили рух транспорту через негоду

6 Січня 2017, 16:10

У зв’язку з складними погодними умовами, снігопадами та хуртовинами в Дніпропетровський, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та  Херсонській областях України введені обмеження для руху транспорту. Про це повідомило Управління безпеки дорожнього руху.

Одеська область:

– обмежено рух вантажних транспортних засобів та пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

– а/д М-15 Одеса-Рені з 84 до 306 км (від повороту до с. Монаші до Рені) – для всіх видів транспорту.

Кіровоградська область:

– з 15.00 заборонено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

Миколаївська область:

– обмежено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

 Херсонська область:

 – обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі  М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від 177 до 207 км (від межі з Миколаївською областю до м. Херсон).

Дніпропетровська область:

Для всіх видів транспорту

Н-11 Дніпропетровськ – Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю);

Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 до 247 км (від межі Кіровоградської до межі із Запорізькою областю) кордон;

Р-74 Пятихатки-Кривий Ріг-Широке) від Кривого Рогу до Широкого.

У Черкаській області на автодорогах загального користування вводиться тимчасове обмеження руху транспорту, повідомляє прес-служба Укравтодору. 

На автодорогах загального користування з 16 години 6 січня 2017 року вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту.

Як повідомлялося, 6 січня в Україні очікуються морози, сильні снігопади, штормовий вітер та ожеледиця. Через складні погодні умови аеропорт Одеси скасував рейси.