У Нацгвардії розповіли, скільки бойовиків затримано спецпризначенцями за рік

3 Січня 2017, 16:56

Командувач Юрій Аллеров розповів про підсумки роботи української Нацгвардії: протягом 2016 року бійці затримали 409 бойовиків та встановлено місце дислокацій 11 органів військового управління незаконних збройних формувань Донбасу. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Нацгвардії.

"Лише за цей рік військовослужбовцями підрозділів спеціального призначення  НГУ затримано та передано до органів Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України 409 осіб, що підозрюються в участі у діяльності незаконних збройних формувань та в кримінальній діяльності на території України і за її межами", – оцінив роботу НГУ командувач.

Окрім того, за його словами, бійці встановили місцезнаходження 11 органів військового управління незаконних збройних формувань; місця дислокацій особового складу НЗФ, скупчення військової техніки та озброєння, вогневих позицій та спостережних постів, а також ймовірних маршрутів проникнення диверсійно-розвідувальних груп на підконтрольну територію України.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали біля лінії зіткнення з окупованими районами Луганської області члена диверсійної групи проросійської терористичної організації "ДНР/ЛНР".