Міноборони РФ оприлюднило імена пасажирів літака Ту-154

25 Грудня 2016, 11:03

Міністерство оборони Росії опублікувало список пасажирів літака, що розбився Ту-154. У списку 84 людини, передає прес-служба відомства.

На борту лайнера знаходилося вісім членів екіпажу, вісім військовослужбовців, двоє цивільних службовців, артисти Академічного ансамблю пісні і танцю імені Александрова та журналісти.

Зокрема, на борту літака були 64 співробітника ансамблю імені Александрова. В списках пасажирів був керівник ансамблю імені Александрова Валєрій Халілов.

Також серед пасажирів знаходився начальник управління культури Міноборони Антон Губанков.

Крім того, у списках пасажирів Ту-154, що впав у Чорне море, значилася Єлізавєта Глінка, відома в Росії як доктор Ліза. Вона була членом Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини.

У списку також імена дев'яти журналістів. Серед них троє співробітників "Першого каналу" — кореспондент Дмітрій Рунков, оператор Дмітрій Денисов і звукооператор Алєксандр Сойдов. Також на борту літака були кореспондент каналу "Звезда" Павєл Обухів, оператор Алєксандр Суранов, і помічник оператора Валєрій Ржевський. Також у списку знімальна група "НТВ": кореспондент Міхаїл Лужецький, оператор Олєг Пестов і звукооператор Євгєній Толстов.

Нагадаємо, у Росії в Чорному морі рано вранці 25 грудня зник російський літак Ту-154, на борту якого перебували військові, артисти та журналісти.