В Україну на вихідні прийде потепління

16 Грудня 2016, 12:46

У найближчу добу в Україні потепліє, холодне повітря буде повільно відступати в східному напрямку, а з Балтики почне надходити більш тепла повітряна маса. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі в північно-західній частині країни морози трохи ослабнуть, а вдень майже по всій території, крім сходу, температура підвищиться; очікується падіння атмосферного тиску.

У північних і місцями в центральних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 12-17° морозу, в західних, більшості північних областей та на узбережжі морів 5-10° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, в східних областях 4-9° морозу.

У Києві – невеликий сніг; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9° морозу, вдень 0-2° морозу.

18 грудня – без істотних опадів, лише на півночі Лівобережжя невеликий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с.

Температура повітря 3-8°, в Карпатах і східних областях 9-14° морозу; вдень в Україні від 4° морозу до 1° тепла.

У Києві – без істотних опадів; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що 15 грудня в Україну повернуться морози.