Турчинов розповів про успішний запуск керованих ракет середньої дальності під час стрільб на Херсонщині

2 Грудня 2016, 12:13

Випробування керованих ракет середньої дальності в Херсонській області успішно завершені. Про це повідомив секретар РНБО України Олександр Турчинов.

"Сьогодні вранці на півдні були проведені військові навчання, під час яких відбулися випробувальні пуски керованих ракет середньої дальності. Ракети підтвердили свої бойові характеристики і потрапили точно в ціль", – розповів Турчинов.

За його словами, ракетні пуски відбулися відповідно до затвердженої програми, в точно запланований час і в точно запланованому місці.

"Також важливо підкреслити, що протягом багатьох років російська агентура і продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України. І для нас були дуже важливі ці випробування, і ці навчання. Тому що це дуже серйозний крок до відновлення протиповітряної оборони нашої країни" , – додав секретар РНБО.

Як повідомлялося, 1 грудня на півдні України стартували ракетні стрільби. Упродовж першого дня ПС ЗСУ здійснили успішні запуски 16 ракет, повністю виконавши поставлені завдання. Навчання продовжаться 2 грудня, на цей день заплановано проведення пусків декількох ракет.