У Києві завтра обмежать рух транспорту в центрі міста

30 Листопада 2016, 21:32

1 грудня з шостої години ранку буде обмежений рух автотранспорту центральними вулицями Києва. Про це повідомляє сайт Київської міської державної адміністрації.

«Зокрема, тимчасово буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до будинку № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, Ольгинській та вул. Інститутській (відрізок від алеї Героїв Небесної сотні до перехрестя вул. Інститутської із вул. Шовковичною)», – йдеться у повідомленні.

Департаментом транспортної інфраструктури КМДА будуть внесені відповідні зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить вулицями, на яких діятимуть обмеження.

Обмеження руху пов'язане, зокрема, з проведенням низки заходів, одним із яких буде мітинг-хода до Адміністрації президента, організована  добровольчим  рухом "ОУН" з вимогою звільнення всіх політичних в'язнів і відсторонення Віктора Медведчука та Леоніда Кучми від переговорів у Мінську.

Нагадаємо, мітингувальники, які влаштували в Києві погроми «офісу Медведчука»  та будівлі відділення «Сбєрбанку» 21 листопада, оголосили про свої вимоги до влади. З-поміж іншого, мова також ішла про звільнення політв'язнів та про відсторонення Медведчука та Кучми від переговорів у Мінську.