На Миколаївщині повідомили про підозру водію вантажівки, в яку врізався легковик із військовими

23 Листопада 2016, 20:52

Водію вантажівки, з якою напередодні зіткнувся легковий автомобіль Opel Vectra з чотирма військовими, повідомили про підозру. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Згідно з повідомленням, дії водія кваліфікували за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей.

"Установлено, що водій вантажного автомобіля Scania R380 LA з напівпричепом, виїжджаючи з автозаправної станції на автодорогу, не переконався в безпеці свого маневру та не надав дорогу автомобілю Opel Vectra з військовими, що рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення автомобілей", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що слідчий та процесуальний керівник у кримінальному провадженні погодили клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Миколаївській області зіткнулися автоцистерна Scania і автомобіль Opel-Vectra, внаслідок ДТП загинули троє військових, ще один отримав травми.

Згодом стало відомо, що четвертий військовий помер у лікарні.