Порошенка викликали на допит до ГПУ на 29 листопада – Горбатюк

15 Листопада 2016, 15:47

Президента Петра Порошенка викликали на допит у Генеральну прокуратуру на 29 листопада як свідка у рамках розслідування злочинів, вчинених у січні-лютому 2014 року стосовно активістів Євромайдану. Про це повідомив керівник Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

"Викликали на 29 листопада…Є принципова домовленість, що президент з'явиться і надасть показання, але допит відкладається, ми вже декілька разів надсилали повістки. Офіційно – це вже третій раз", – додав Горбатюк.

На початку серпня повідомлялось, що Генеральна прокуратура викликає на допит президента України Петра Порошенка у справі про злочини проти активістів Євромайдану в січні-лютому 2014 року.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура вже допитувала колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і секретаря Ради національної безпеки й оборони Олександра Турчинова. Крім того, ГПУ викликала на допит Президента України Петра Порошенка та мера Києва Віталія Кличка.