Міноборони розслідує загибель двох військових в зоні АТО

5 Листопада 2016, 17:32

Військова служба правопорядку розпочала службове розслідування за фактом загибелі двох військовослужбовців у ніч проти 2 листопада в районі проведення АТО. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

«Міністерство оборони України інформує щодо інциденту, який стався в ніч з 1 на 2 листопада в одному з оперативно-тактичних угруповань в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей… на підставі наказу Міністерства оборони України, з метою з’ясування причин та обставин трагедії призначено службове розслідування, яке проводить Військова служба правопорядку у Збройних силах України», – йдеться у повідомленні.

Крім того, рішенням начальника Генерального штабу – головнокомандувача ЗСУ створено спеціальну комісію, яка працює на місці пригоди.

За попередніми висновками фахівців, причиною трагедії, що призвела до загибелі двох військовослужбовців, стала детонація боєприпаса у каналі ствола.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, п'ять отримали поранення.